Pages

Followers

15 March 2016

DIGI TRICK UNLIMITED


Nak speed internet korang macam ni?

Secara ringkasnya yes, boleh dapat speed macam ni. Digi internet 10gb unlimited. kalau check sendiri di menu digi, ada ke 10gb? takde kan? tapi boleh ada. tak percaya check lagi berapa ringgit digi jual internet mereka. tak sampai 5gb tapi charge lebih rm50

Dengan trick ni, aku hanya jual rm20 untuk 1 ID. Apa dapat dengan rm20?

1 premium ID (sebulan)
10gb internet
Tutorial

Premium ID
ini yang paling penting. Dengan rm20 sebulan, korang tak perlu lagi langgan internet dengan digi. Topup hanya untuk call dan sms dan untuk pastikan no korang aktif (tak expired)
So bayangkan beli internet dengan rm20 sebulan, dapat 10gb.

10GB internet
kuota 10gb ini akan automatic renew setiap bulan. kalau ada luck, korang boleh dapat 20gb sebulan. trick tu pun saya akan ajar.

Tutorial
dengan tutorial ni lah korang boleh access dengan apa yang saya sebut diatas. tanpa tutorial ni korang takkan berjaya.

so apa tunggu lagi? rm20 je sebulan. then online sampai lebam

Syarat?
-Digi user
-iphone/android user
-android version 4.0 ke atas (utk pengguna android)

Lain-lain info
- tak perlu risau, tak perlu tukar no. pakai simcard sedia ada
- semuanya bergantung pada apps dan trick yang diberi
- kelajuan bergantung pada line kawasan tersebut
- 3G/4G line berdesupp!

whatsapp 014-2609344 (irfan ) jika berminat

whatsapp sekarang! 014-2609344
Share This Post | Irfan Roslee

0 comments:

Post a Comment