Pages

Followers

04 February 2016

Part 2 : Soalan Perempuan Untuk Lelaki (image)

Assalamualaikum
&
Salam Sejahtera

hah. sekali update nak update banyak kali sehari.
hehehe.
takde laa. ni just nak share je.
bukan susah pun aku just upload gambar ni je.

masa bosan2 tadi saja la edit2 sikit blog ni.
macam serabut je.
then bila check traffic aku, banyak pula visitor yang datang daripada satu blog ni.
klik SINI untuk ke blog tu.

tak silap aku tu blog seorang guru. ye kot?
entahla, tak kenal.hahaha
dia pinjam idea entry aku yang Soalan Perempuan Untuk Lelaki tu tapi dia buat ianya lebih menarik.
serius. sangat menarik.
so, selepas aku minta izin untuk copy balik idea dia ni (walaupun dia belum aprrove lagi) hahaha, aku terus masukkan dalam blog aku.

ni la hasil kerja dia.
klik gambar untuk lihat lebih jelas





comel je kan?
alalalaa sukenyeeeee~
teringin pula nak belajar buat macam tu.
minta maaf ye cikgu sebab copy bulat2. (betul ke cikgu?) baca info sekali imbas je tadi.hahaha
Share This Post | Irfan Roslee

0 comments:

Post a Comment